extended journey

selamat pagi MALAYSIA!!!
Happy Independence Day for ALL Malaysian

hehehe
ptg semalam kan aku ada plan buat sstu
ok, ini lah plan itu

ak adlh pengguna bband
tym aku beli tu, penjual tu ckp bil akn dtg pada tanggal aku beli
sbg pengguna yg baru
ak pn risau, sbb bil x sampai2 g
so ak pun pg lah kedai tpt ku mbeli bband tu
takut kalau2 ak terslh tulis alamat ke..
dipendekkan citer, aku kena kol apa ntah service..
huhu...

selain tu, aku ada hajt lain gak..
aku nak beli beg..memandangkan beg tu ada discount
so ak pun tekad utk beli jg beg tu
bukan apa, aku dah lama ngidam beg yg aku nak beli ni
sementara dia dlm harga yg affordable oleh aku
so, aku pun grab lah..
dan..dan..dan..
aku tak sangka plak..masa aku nak beli beg tu
ada lah 1 part dlm women departmt ni, riuh sgt..
aku ingat ada org pengsan ke apa ke..
rupanya masing2 sibuk nak rebut handbag yg ketika itu di jual dgn hrga 80% off
aku sungguh x caya yg..
inilah realiti senario wanita2...
hahaha..harap aku xkan tgolong dlm golongan ini..
dahsyat!!

selepas hajat ku tercapai..
giliran rumet aku plak nak tunaikan hajt hati dia
habislah 1 mid valey ni ktorg pusing, xda juga yg dia bekenan
last2, we decided to go MI
otw nak g ktm tu, ada pulak chinese girl ni sekat jaln ak
dia nak aku support Art Souvenir apa nth dia
dan, dgn keadaan terpaksa nya
aku tlh mhulurkn rm10 kt dia
*huhu...duit aku pergi (T.T)
so aku pun dpt souvenir drp dorg
*huh!!!
xpe...ak kena ikhlaskan hati ni..sempena bulan ramadhan..
*IKHLAS..IKHLAS...IKHLAS!!



so, akhirnya..rumet aku beli barang dkt MI
wlpun hajat sebenarnya xdpt dpenuhi..
ktorg balik pun agak lewat jg..
hehe....
of course, x lama dr ktorg smpai rmh tu, masing2 landing dan zzzZZ....

Image Hosted by ImageShack.us

5 comments:

ejan said... Best Blogger Tips

shoping sakan nmpk.. hehehe

HaYa said... Best Blogger Tips

sakan ke??
xde lah..just beli beg, payung, kurma, kismis, dan makanan berbuka je..

MizBeLL said... Best Blogger Tips

apa bnda tuu yg dlm uncang pink tuu.?.

*ada org report p admin kli ney taw..
haiz..t'lbh byk cmmnt kli..

HaYa said... Best Blogger Tips

oo..seed kunun..
nt bila kita tanam
cotyledon dia akn ada tulisan
mcm yg aku dpt tu "good luck"
ada mcm2 lg sbnrnya..

MizBeLL said... Best Blogger Tips

uiz..bez jg tuu arr..