Bear && Tigger part 2

perasaan ak yg bercelaru terhadap Bear dan Tigger akhirnya menjadi jelas. mungkin dulu ak terkena 'spell' dari bulu2 Tigger yg kunun ak rasa best tu. Tigger tu sengaja buat ak jatuh hati dengan dia kan. dah jumpa pun d taman, macam terbiar jak, for sure lah not secure bah. yg aku terlalu lemah, cepat berubah apa hal kan. Bear aku d rumah penat2 tunggu ak, setia tunggu ak malam2 bagi aku comfort kalau ak sejuk tym mo tido, yg nda merungut kalau ak cabut2 bulu dia klau ak bad mood...ak biarkan. apa org bilang..x bersyukur dgn apa yg ada..mcm tu lah kalau org tamak kan. mau juga ada 2 plushes. 1 dah cukup lah. mau 2, mana mau letak??

Bear ak pun kecik hati dah dengan perbuatan aku. ak pun x tau kalau Bear masih benarkan ak peluk2 dia, sentuh2 bulu dia, comfort kan ak malam2 kalau ak sejuk... sebab sekarang ni Bear... ak pun x tau d pelusuk mana dlm rumah ak Bear berada. selalu atas katil ba.. kejap2 jak ak jumpa Bear. balik dari buat tugasan, ak jumpa dia kejap... then bila ak buat kerja rmh ckit, Bear dah hilang entah mana. betul2 merajuk dgn ak Bear ni sebab ak sudah dua kan dia dgn Tigger. oh,please Bear...ak masih sayang kau. aku xmau kau hilang dari aku. ak tau perbuatan ak dah melampau. kalau ak kata ak dah sedar, Bear mau nda munculkan diri, mesra dgn aku mcm dulu lagi?? Bear....

aku sayang Bear..

2 comments:

«♪Ruff♪» said... Best Blogger Tips

cian nye...Bear gi cari ketenangan tuh

p/s:adakah ianya kucen kamu

HaYa said... Best Blogger Tips

harap2 lah Bear bt mcm tu utk cari ketenangan. xnak kehilangan dia..