cerita kebun.

wee.. baru sahaja balik dari melawat blog Ct Hajar, haduh, lapar aku d buat nya. dah lah aku belum lunch, wpun sekarang dah pkl 5.47 pm *mengikut waktu laptop aku.. alang2 dinner jer terus kan.. haha. kira aku makan petang nt ni set pakej lah.. dari breakfast, lunch, dinner... dan utk supper x masuk lah yee..

tujuan sbenar aku mengepost entri ni.. adalah utk bercerita cerita yg x kesampaian aku tu.. *nii..bekenan post aku before haa.. ni lah cerita nya.

rumet aku nak buat sedikit kajian berkenan dgn betik. so di pendekkan cerita *cite x mula lagi dah nak pendekkan haha!! rumet aku pegi lah 1 tempat ni, y mana tempat ni banyak betul tumbuh2-an. ingatkan tempat tu kecik je, rupanya besaaar.. siap sesat lg nak cari tpt yg incharge betik tu. pusing sana..pusing sini... dan aku rasa pakcik driver tu pun dah sengal da nak cari tpt tu, last2 jumpa gak... kmdian jumpa pegawai dia, then pi kebun dia.. weee, luas sungguh kebun tu.. haha.. bukan nak kata aku x pnh pegi kebun tapi, ni yg paling besar lah aku penah pegi.. dah nama tempat pun tempat research tanaman2 kan.. x heran lah.. em, takat ni jer kot citer aku. hehe, enjoy lah 2 keping pic kat bwh ni..





2 comments:

Mr.Z said... Best Blogger Tips

baju kurung g ladang..hehe ;)

tity said... Best Blogger Tips

dorg x bajet nak masuk ladang..