Welcome to My Biodata Inspired by Finie Ramos

Klik Official Banner Contest untuk join :)

Punya lama sudah saya mau ikut ni..Tapi setiap kali mau siapkan tugasan mesti stuck. Asyik2 nama, DOB, tempat lahir...terus, stuck!! Mungkin lama sudah tidak buat benda2 macam ni kan. Dulu waktu sekolah rendah, aktif ni buat. Siap ada buku khas lagi. Tidak kena suruh isi pun, buat muka tebal mengisi juga. Ha ha. Lucu pula kalau ingat zaman budak2...

So, sini Finie Ramos buat acara ni untuk mengumpul kesemua biodata yang ditulis dengan tulisan tangan dalam sebuah buku yang dipanggil Welcome to My Biodata Book sejak hari ini semakin ramai pengguna menggunakan Facebook dan menaip lebih manakala kurang menulis (ayat dari blog beliau). 

Sangat menarik bukan..?  Jadi, ini lah biodata saya yang tertangguh berhari hari tu..


Klik gambar untuk membaca dgn lbh jelas ^ ^



3 comments:

Unknown said... Best Blogger Tips

OMG!HOooOOrraaayy!!

Thanks~ ^_^

MuaahhXX oxox

tity said... Best Blogger Tips

@Finie Ramos
punya tkejut sy dapat feedback gni..haha..welcome finie ^ ^

Unknown said... Best Blogger Tips

ha?!tekejut~?hehehe..sorry~

*was over excited~ LOL