Sky of Love (redo)

Based on Finie's comment: Kalau d warnakan sja versi pensil tu guna 'define pattern' dgn effect pencil yg ketara, msti tambah cantik..cuba warnakan balik lukisan asal tu n lihat hasilnya <3 .. slamat berjaya!

Aku warnakan balik budak itu. Aku betulkan posture (memandangkan sebelum ni macam kepalanya besar, dan berbadan pendek, tapi kaki panjang)..tapi aku lupa fix some part of her clothes..hihi




4 comments:

eiyra amieyra said... Best Blogger Tips

makin comel plak ko punya lukisan ni deng... kan bagus klu ko dpt lukis aku dlm katun punya version.. hihihi

nufaka said... Best Blogger Tips

kaki je npk plik kot btk nya kn?

tity said... Best Blogger Tips

@eiyra amieyramau kena banyak praktis lagi kalau untuk itu deng..apa pun nanti ak try.. :)

tity said... Best Blogger Tips

@nufaka:untuk yg lepas atau yg ni? hihi...x brp pass lagi sebenarnya bab lukis2 ni..