exam mood

marapu dulu sebelum melangkah ke hari esok

hihi..esok stat da paper aku yg 1st. dimulai dgn paper
  • clinical virology (28oct)
  • biomechanics&ergonomics (01nov)
  • entrepreneurship (04nov)
  • mngment&safety of toxic (08nov)
  • and last sekali advance lab diagnostic (14nov)

hihi..
apa hihi ni? heppi ka? well, malas la mau ngadu2 tension ka, apa ka.. nanti ada org bising2 pulak kan. haha! nanti org kata aku ni mengada. tension sikit pun bising. macam lah dunia aku berakhir dgn tension. macamlah penyakit kronik kan. haha. teda la juga bah. itu kan satu ekspresi. setiap orang tahap penerimaan nya tu berbeza. ada org yang kebal dgn stress..ada org yg x boleh stress sikit, ada org yg x bijak handle stress..macam2 org wujud kan. mana lah tau dengan tulis somthing ni boleh hilang kan stress.. wawawah! apa aku merapu ni. tiada apa. jangan kamu risau. aku tidak merujuk pada mana2 badan. hihi. peace world.

exam kali ni, huh yg tiada study week pun utk kami ni. memang macam....x tau lah mau describe mcmn. mungkin juga semangat2 aku ni sudah habis waktu exam practical hari tu, dengan test yg last minutes punya, jadi utk exam kali ni macam aku sudah tidak bersemangat. tambah lagi dengan otak ku yg ku rasa x mau sudah terima sebarang fakta yg sepatutnya.. fasa enjoy sudah dia.

"Jangan Suruh Aku Ingat Benda Tuh. Aku Mau Enjoy!!" itu lah kunun otak aku bersuara. hii. tapi, mengingatkan purata nilai gred keseluruhan aku x berapa memberangsangkan, jadi terpaksa lah juga aku isi otak ku dengan fakta2... sori ya otak. tahan kejap jak lagi. 3 minggu ni sila berkhidmat dengan baik. aku tau ko hebat. kalau nda, masakan kau boleh buat aku masuk U sekarang. pleeezee.. tunjukkan kehebatan kau. aku tau banyak lagi ruang dalam kau. belipat2 kan.. aku tau.. nah senyum sudah dia. cantik bah belipat2.. itu maksudnya kau golongan bijak.. please ya Otak...

huh.. harap aku dapat buat yg terbaik..walau aku tau, aku blajar last minute. hihi.
'Aku Kan Hebat'

cayo-cayo!!!! aja-aja fighting!!! gambade!!

2 comments:

^^MizBeLL^^ said... Best Blogger Tips

selamat b'exam..
may the best luck be wif u..

Fatt Chin Choy said... Best Blogger Tips

hahha
bg motivasi kat otak plak