ketandusan idea (tajuk)

em, ak baru terpikir nak post entri pasal kawan...tapi ada blogger lain yg dah upload entri sebegitu..well, aku pun ada rasa seperti mana dia rasa...soo..no need to xplain more here.. just proceed to the next point of mine.

setelah seharian aku memikirkan, kenapa aku a lil bit 'sot' in my study now is...i'm not being myself. huh? mcmn tu... ak byk ikut kawan kot..x pun ak byk selindung perkara drpd kawan2 ku.. i like to move alone not in company. but some things we should be in group too, right.. ak mcm x suka bila org melihat kerajinan ku *cewah! jadi itu aku suka tidur... tp bbrp hari ni..aku start moving alone.. pegi kedai sorang, hang out sorng...aku suka mcm tu. bukan kata ada kwan tu x best.. ikut mood lah. tp buat masa sekarang, aku suka mcm ni. free. i can do whatever i want. hee. dan, sampai aku terlupa yg ak kuar dgn pink coloured nails. waa... what so ever. tp esok kena hilangkan nih. x besh pula kalau budak kelas nampak, lebih2 lg dgn sorang bdk llki tu yg suka sgt menegur. kalau tak tegur xleh ke??

i like this, and made me on high state. ya... bukan apa pun tapi aku rasa best. creative. yg lepas dia buat lagu sendiri but nice.. hehe thanx my lil bro. i luv u so much! dgn itu ak meletakkan pic dia dlm entri ni..





P.S: will be stop blogging for a while. perhaps... haha! hibernation mood. SERIOUS.

3 comments:

^^MizBeLL^^ said... Best Blogger Tips

eh.?.its ur bday ke.?.
apy..apy..apy..BDAY..

Fatt Chin Choy said... Best Blogger Tips

aku pun suka sorang2 and tak suka org tgk aku rajin2

hahaha... ada geng

gardies gerndoot said... Best Blogger Tips

alamak deng..
apa punya kawan la aku ni...
aku x ingat buffdaymu...
sorry...
sorry sgt2..
apa punya geng la aku ni...

nyway, aku pon kdg2 mcm ko deng..
tp, mesti ko kecian tem kwn ngn aku dulu kan??
aku kan agak malas dulu...
hihihi