tikus hitam Vs tikus putih



lama: putih, baru:hitam

semalam aku beli mouse baru sbb mouse lama aku tu buat hal..
well itulah kesan kalau beli yg xde brand.
tp aku x kisah, yg pentg boleh guna
lps aku connect kt lptop aku tu
waa~ meriah nye.. sempena raya ke ni?


'berlalu lah sudah ramadhan, sebln berpuasa...'



haha!! x perasan plak aku packging dia ada kata..
"decorative LED"
dan baru aku fhm maksd tagline "make ur life colorful" tu..
hehe..

P.S: hp dah jumpa...

3 comments:

gardies gerndoot said... Best Blogger Tips

wuish..
mcm lampu raya deng...
ko beli berapa???

HaYa said... Best Blogger Tips

murah ja, rm16
ala...ak pun nda tau status brand dia tu..

gardies gerndoot said... Best Blogger Tips

macam berminat plak aku...
hihihihi