entri rojak



melihat rakan2 ku memiliki pinky pic
*apa,bulan breast cancer awareness ka skrg? btl ka? aish malang sungguh bln aku, palis2..
aku pun dgn gedix nya, nak jg buat pic ku serba pink
ahaha!!!!
jealous..

em, appetite aku menjadi2 skrg..
setiap masa mkn
bgn pgi makan..tghr makan
petang makn..malam makan
sblm tido pun sempat makan
tambah lgi deng aku sent pic ayam dia bkr...hehe


deng, cantik pinggan

terasa mcm aku mau mkn sesuatu yg....SPECIAL
TERAMAT special...tapi apa???

psst..tiba2 aku rasa amat lucu bila... mengingatkan kata2 yakin dari ssorg yg.. dia xmau itu, tp kedapatan.. mengata org macm ni, tp oopss tanpa sedar dia jg sebenarnya golongan itu haha.. bukan mau kata aku ni perfect.. i'm NOT perfect, absolutely not... tp, mgkin kelebihan aku jenis x byk ckp kan..aku cuma ada kelebihan dlm mendengar dan memerhati..jd mgkn apa yg aku x puas hati tu *perkara kecik2 aku cuma kata dlm hati so kalau aku 'TER'golong dlm kalangan itu pun, org keliling xkan tau....so, diri ku selamat dari di pandang serong hahaha!! lului..

3 comments:

gardies gerndoot said... Best Blogger Tips

na kan...
macam kes aku plak tu deng...
mgata orang, mengumpat org len...
lepas tuh, dia buat jgk..
mmg kita bukan manusia yang perfect..
tp agak2lah jugak klu melabel...
btul kan deng??
btul kan?

HaYa said... Best Blogger Tips

hihi..itu lah tu..

^^MizBeLL^^ said... Best Blogger Tips

owh..
aku pun kdg2 t'wat jg..
haha..pdhl taw nda bgs..kih3..
mcm sdp plak taw tuh mknn..hehe..
lps trs aku..