AKU.DIA.&.KAMU

title apa tuh? aku berskandal? huh? siapa orngnya??

xda la. kepala ak serabut sekarang..
paper aku belum habis lg, ada tinggal 1 paper g.. itu pun 5 hari akan dtg baru jumpa..
gap yg sungguh pjg PENAT tunggu
byk berlaku sepanjang minggu ni
antaranya..

laptop aku bermasalah. sakit konon. haha. diserang virus. tuannya juga asyik diserang virus. x brenti2 bersin.. aku heran. kenapa ak kuat bersin ha? apa masalh hidung aku? kena air sikit, bersin.. bgn pagi kalau aku salah sentuh ja hdung aku ni.. bersin sampai lah ke tenghri.. ak paling x suka bila serangan ni dtg tym ak solat. huh..tau2 ja la apa yg kluar klu dah bersin byk kali.. x khusyuk jadinya solat aku memikirkan pengaliran cecair tu.. haish!!

ok, berbalik pada ceta harta ku paling precious ni.. ak xtau lah nak buat apa tym tu. hendak tunggu 1 task tu siap pun berejam. tgu sampai hbs bateri pun masih pada skrin yg sama.. last2 ak cabut saja power supply dia sbb ak xtau nak buat apa lagi..

baru2 ak bersihkan lah dia...mandikan dia.. make up kan dia.. haha tipu lah. just lap2 habuk saja laa. lps tu aku on, aku uninstall 1 benda ni yg konon nya boleh selesaikan masalah lptp aku.. jeng!!! EH elok lah.. xtly sblm ak instal benda tu ada lah 1 benda... apa korng pgl ye? pop-up ke? selalu kuar kt bawah tu kata lptp aku in risk lah.. dia detect strain virus apa ntah lah.. macam2.. suruh aku register lah. sedangkan tym tu aku dah uninstall benda alah tu. tp tuh!! sisa2 dia masih wujud dlm lptp ku.. dan dsebabkan itu juga lah ak x on lptp ku utk 3 hr..kot. x ingat. ke 2 hari je?? hehe.. tp sekarang dah ok.. hehehe

nih byk lagi mau cerita ni.. tp lengthy la pula entri ak jadinya kan..
xpa lah.. lain kali saja.
daa..

1 comments:

Fatt Chin Choy said... Best Blogger Tips

aku pun pernah kena mcm tu
jadi aku sekarang jarang ambik software kat tenet
dan aku guna antivirus original... lg terjamin