Tidak Belajarkah Dia?

Seperti kebiasaannya, pagi-pagi macam ni aku mesti buka dua laman wajibku iaitu Facebook dan Blog. Walaupun gitu, aku jarang juga nak update content blog aku dan juga status FB ku. So pagi ni, tengah syok aku scroll down update member-member FB aku terlihatlah satu member ni share photo ni. Mulanya ku fikirkan tersilap pandang. bila klik tumbesaran, betullah apa yang ku lihat tadi.


klik pada gambar utk penglihatan yang lebih jelas

Dah cantik molek bertudung kat atas, boleh pula dia padankan dengan dress kontot tak berlengan dia tu kan... hu hu... apa nak jadi daa... Kalau nak tayang aurat cantik dia tu, dedah terus sudaaah, xyah lah nak ber-setengah-setengah gaya tu. Buat rosak imej orang bertudung saja.

1 comments:

didi-masyitah said... Best Blogger Tips

astaghfirullah.sbr saja la tgk nii..0_o