30 Days Blog Challenge: Day 28 & 29

semakin malas unutk menyiapkan tugasan walaupun tinggal sedikit sahaja lagi...layan kan sj lah..

Day 28: Your Favorite movie.

ultraman?? huh?! ntah aku xda idea movie apa aku suka. tak ada istilah favorite bila cerita pasal movie...semuanya aku tengok dengan perasaan yg sama. tapi.....ok aku bagi 1 list Hachiko: A Dog's Story


Day 29: Something you could never get tired of doing.

Ini soalan memang sa suka. Paling sa suka antara semua soalan sebab senang betul mau jawab.

Ok first activity semestinya itu photoshop stuff. Boleh duduk depan laptop sekadar mau edit picture lepas tu kalau mati karan, hilang semua. Ha ha. Selalu bah mati karan sini, bikin panas ni. Bila rasa macam nda puas hati dengan hasil edit-edit tu semua….senang saja, delete lah. Tidak kisah sebab nanti boleh buat lagi better.

Sa kasi tayang kamu kerja sa 1 hari kemarin. Bukan 1 hari juga lah….sa buat petang sudah sampai tgh malam.
Haha! Sa tau nampak pelik kan.


Second, blogwalking. Seperti itu photoshop, juga boleh duduk lama-lama depan laptop sampai kaki kesemutan. Hanya akan berdiri bila air kencing di saaaaana sudah. Terus ribut mau p toilet :)

Lagi, main sama kucing mungkin…tapi kadang-kadang kesian tu kucing. Lepas sa main-main dengan dorang sa tendang-tendang. Ha ha !

Rank paling bawah ialah memasak. Sebab apa? Sa rasa dulu best bah memasak. Boleh express kau punya kebolehan mem-mix barang kunun. Setiap hari mesti ada menu baru. Tapi bila lama2 sudah buat, keperluan dapur pun itu itu juga ….boring lah sudah sa mau masuk dapur. Pandai stress2 lagi nii.. Huh!


0 comments: