Ada Zodiac Sign Baru??

Tadi buka Hitz.fm..tiba2 dengar:

"I born on 16 July"
"Oh now you're in Gemini!"

***********
"My old sign was Aries and now I'm on Pisces!"

***********

"What day did you born?"
"13 Dec"
"Congratulation! you're on the new sign, Ophiuchus"

#########

Aku yang sungguh blur dangan isu DJ JJ dan Ean tu cakap..cepat2 cari info dekat tenet. Mula-mula aku jumpa simbol zodiak macam biasa saja. Tak ada yang berubah. Scroll bawah lagi, tiba2 jumpa yang kononnya simbol zodiak dah berubah, daripada 12 signs sahaja sebelum ni, dah jadi 13 signs. Jom cek apa zodiak baru anda:

Capricorn - Jan 20 to Feb 16
Aquarius - Feb 16 to Mar 11
Pisces - Mar 11 to Apr 18
Aries - Apr 18 to May 13
Taurus - May 13 to Jun 21
Gemini - Jun 21 to Jul 20
Cancer - Jul 20 to Aug 10
Leo - Aug 10 to Sep 16
Virgo - Sep 16 to Oct 30
Libra - Oct 30 to Nov 23
Scorpio - Nov 23 to Nov 29
Ophiuchus - Nov 29 to Dec 17
Sagittarius - Dec 17 to Jan 20

Sesetengah orang terima perubahan ni, dan sesetengah menolak sebab bagi mereka kenapa harus ada perubahan setelah sekian lama dorang pegang/amalkan kepercayaan pada zodiak dorang.

Huh, bagi aku, ada perubahan kah, tiada perubahan kah...sama sahaja sebab aku tak pernah nak ambil kisah bab ni. Of course kadang tu baca juga dalam majalah ramalan2 zodiak ni, tapi tak pernah ambil serius...



p.s.: dulu aku Libra sekarang dah jadi Virgo...macam pelik pula owh! :)
p.s.s.: macam mana simbol untuk Ophiuchus ha??


9 comments:

Didi said... Best Blogger Tips

wah.kiranya aku bukan capricorn lagi la ni.Sagitarius pulak.tiba-tiba!

tity said... Best Blogger Tips

hoho...rasa pelik kan. :P

uits, sejak bila tukar url..?

marionette.life.goes.wrong said... Best Blogger Tips

simbol ophicius try
tengok cnie

;)~!

tity said... Best Blogger Tips

@marinette: ya, sdh tengok :)

Lovely Bella said... Best Blogger Tips

dulu aku sagi skang Ophiuchus ape kejadah tuh..

zydande said... Best Blogger Tips

bikin blu ni bab zodiak2 ni..nda tetap.. sa saptutnya cancer..ttiba masuk gemini.. sbb ngam2 dtgh slalu..adeh..

tity said... Best Blogger Tips

@lovely bella: haha,dapat sign baru ko ek..tahniah :)


@zydande: hehe nasib la..tp mcmn kalau org yg tarikhnya di hujung/awal zodiak tu a?

zydande said... Best Blogger Tips

sa pun nda tau tu tity.. sa brada dkedudukan yg ko mksudkan itu... T.T
dushhhh~!!

zydande said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by a blog administrator.