Project #2: Pouch


Memandangkan aku hanya di rumah, maka ku isi masa lapang itu dengan bermain benang benang ini. Aku punya projek sebenarnya : menambah duit saku. Oh, bukan menambah tapi mencari sebenarnya. Ya, sudah setahun aku duduk rumah goyang kaki saja. Kalau kamu di tempat aku.. Apa kamu rasa?
^ __^

Baiklah, untuk projek pertama saya adalah:


Beg kecil ini.

Apa kamu panggil, handphone pouch? Tapi saya gunakan untuk letak duit kalau keluar rumah pergi pasar. Malas nak bawa purse besar, bukan ada isi pun kan. Hi hi hi :)

Saiz beg di atas adalah 12.5 cm x 7 cm. saja buat sebelah lain, sebelah lain. Itu tanda saya tamaha mahu ada 2 design dalam 1. Tapi saya lebih suka belah ungu :)

Bagi yang berkenan, boleh order, boleh request kaler.. Harga RM 7.



4 comments:

~NieZa~ said... Best Blogger Tips

waaaaaaaaaa...cumil!!
^^, mcm mau beli..hehehe
bleh kasi tgk wrna2 benang yg ko ada???

Diana Diane Teo said... Best Blogger Tips

Kreatif yeh~ Cantek sekali..

Leave my footprint here. Feel free to drop by my blog :P

✿ milly molly ✿ said... Best Blogger Tips

comel la! nak satu, tp nk free ;p
hehe.

tity said... Best Blogger Tips

@milly molly
hihi..boleh jer..tapi nanti2 lah ye, bila dah ada duit lebih.. :p