aku mau ungu

em, tak byk yg ingin diutarakan dlm entry kali ini
tiada cerita panjang seperti post2 yg lepas
sebabnya.. aku dlm mood blur
~~~~~??

cerita pendek 1:

duk menikmati bfast d kafe kedekut kampus ku, tetiba teringin nak minum air berwarna ungu. beverage dlm packaging kotak harga rm1.20 dibeli. aku sipped dgn penuh nikmat *konon tpi terbantut sebab TAK SEDAP. manis je lebih.. oleh krna tekak aku demand sangat, aku x habiskan air tu.. T.T

cerita pendek 2:

sorang akak (classmate ku) ajak jumpa supervisor utk FYP. aku??? day dreaming. tak tahu nak buat apa so decide x jd ikut. hanya berhajat akan bertemu beliau setelah aku pasti nak buat apa utk FYP ak. so..ak pergi dulu dr rumet (yg juga classmate) ku. tekak aku still nak dbasahi dgn air berwarna ungu. *yay, mcm ngidam jak bunyi. so, shopping for the right things.

shopped list:
  • makanan lunch
  • hanger baju
  • marigold peel fresh
nak beli ni sbnrnya tp x jumpa kt kwsan aku duduk ni..
dad ku yg introduce juice ni, sedap...


at last, ak beli ni jer.. kaler pun purple gak kan.. hehe

cerita pendek 3:

aku nak minta jahitkan baju kurung. maklumlah si gadis yg tidak suka memakai baju jenis itu hanya punya 5 pasang bju kurung. tapi yg 1 psg tu dah terkorban dgn haba seterika. so, pergi lah usha cost mbuat bju kurung d salah sebuah tailoring..

"tengok jenis kain, bla bla bla... 70 ringgit"

huhu..aku cuma nak buat baju kurung biase je lah...

pesanan pendek:

ada sesape nak jahitkan aku baju kurung tak????

2 comments:

Fatt Chin Choy said... Best Blogger Tips

apa kata ko belajar jahit baju
lg murah dan puas hati
hehe

HaYa said... Best Blogger Tips

masalahnya atuk,
ak xde mesin jait skrg
ak nak guna baju tu utk praktikal nanti