boring........or addict ?



hee..
sah aku dah addict dgn blog
sikit2 klik blogspot link..
sikit2 nak post new entry
w/pn xda ceta sgt kan..
cian korg baca ntah pape dlm blog aku ni *ada kah yg baca masalahnya

sampai ak rs punggung aku kejang wei duk dpn laptop tua ak ni *no wonder part tu sexy kembang
sampai connection aku lembab, kena restart balik
mata pun berpinar2 dah
tapi..well mcm aku kata tdi, ADDICT so aku macm xleh nak pisah dgn lptop aku
huhu...dahsyat.
satu PENYAKIT yg DAHSYAT !

kalau lah semangat ini di apply ke tempat yg betul, kan bagus
dah lama kot aku siapkan proposal FYP aku
ahahaha!
itu lah aku..
em byk aku nk ceta sebenarnya..
xpa lah..nt aku buat 1 entry, merangkumi suma ceta yg sedang bermain2 dlm fikiran ku
yay..

3 comments:

gardies gerndoot said... Best Blogger Tips

aku ni pon addict jgk ngn blog syg...
sampai skrg ni, mata bengkak sbb terpaksa siapkan thesis yang belum2 siap...
n dah nk smpi expired datenya pon..
huhuhu

Fatt Chin Choy said... Best Blogger Tips

blogging memang addicted giler
setahunn lebih aku main non stop

^^MizBeLL^^ said... Best Blogger Tips

k'addicted'an kue t'serlah kan.?.^-^
kdg2..1 ary..3-4 entry aku blasah..
ckp bnda2 m'rapu..
tapiii..kdg2..
aku nda post entry..
tp bz baca && cmmnt entry org len..hehe..