gelagat mereka..

ak sebenarnya tidak punya cerita yang menarik untuk dikongsi... sekadar membiarkan jari jemari ku yang tak runcing ini menekan-nekan papan kekunci komputer riba ku.. huahuahua...

aku baru je lepas bersiar2...dekat mana? FB orang.. well, best apa tgk pic2 org, lebih2 kalau tym tu, tapi bukan detik itu, kita ada sama di latar tempat itu.. melihat gelagat2 mereka yang... ala2 model, sedang kan pada ketika itu, kita sibuk buat aktiviti lain, yg seharusnya dalam jadual... banyak ragam ye, kita boleh lihat.. pose lenggok ke sana, lenggok ke sini, senyum sebelah sana, senyum sebelah sini...yang tak tahan tu, jelingan mata...huhu...

point aku sebenarnya...gelagat isteri org x macam isteri org..ak yg x kawin lg nih pun pakaian sempoi je...kalau boleh pakai tracksuit je time tu.. itu kot yg membezakan antr ak dan mereka2.. x salah sebenarnya untuk bergaya.. yea, pakaian pun kira maruah juga kan.. cara kita dress up melambangkan peribadi kita...bila peribadi baik, mksdnya...datang dari keluarga baik lah kot.. hihi =) dress baik je pun x guna..harus datang sekali dengan tingkah laku.. harus dalaman juga sama seperti yg tertonjol di luar.. bak kata kwn aku "muka je cantik x guna, cuba kalau sebilik..keluar lah perangai buruk dia tuh" x heran lah gf dia biasa je, tp baik duh..

hoho... cukup2..siapa lah aku nak mengomen orang..lebih2 lagi yg dah berstatus seperti mereka...dorang2 semua mesti lebih arif pasal hal ni... kalau x, xkan lah boleh melangkah ke status itu. melainkan kalau terpaksa.. haha!!

p.s.: akhir2 ni ayat2 aku dah mcm hilang penapis kopi ye.. dah koyak kot, tu yg serbuk2 kopi masuk dalam minuman.. =P

1 comments:

Monkey D Luffy said... Best Blogger Tips

hmm
betul apa yg ko cakap
banyak mata bukan muhrim yg pandang kan