Apam Polkadot II




Atau aku harus menggelarnya apam love love??
(memandangkan aku tak nampak pun dot dot)
:)

well, practice makes perfect
^___^


7 comments:

Anne Nurain said... Best Blogger Tips

wahh.. comel..
buat sndr ka ni??
^__^

AniE said... Best Blogger Tips

Tity:
so sweet, apam LOVE la..
akak yg dok Suri rumah pun tak penah buat lagi...hehe

tity said... Best Blogger Tips

@Anne Nurain
ya, buat sendiri..senang jak. ko pun boleh buat ni..

@Anie
try lah buat kak..senang je..cuma penat sikit lah kot..tunggu semua adunan habis masak.. :)

Pink Diva said... Best Blogger Tips

Santik la dear..buat lah tutorial cam na buat..sia nak belajar:)

tity said... Best Blogger Tips

@Pink Diva
thanks..well, resepi ikut dalam internet saja..cuma ubah corak hiasan. xpa nanti 3rd time buat sa kasi tunjuk cmna buat itu corak.. :)

N.A.M.N said... Best Blogger Tips

chomey r.. kirim r sket kat sini.. >_<

tity said... Best Blogger Tips

@N.A.M.N
hehe...anda kt mana tu..kalau dekat boleh lah juga.. :)